Praca: Specjalista ds. HCCP

- przekazywanie wiedzy o towarach i warunkach ich przechowywania podczas szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych;
- nadzór i kontrola stosowania procedur HACCP przez poszczególne komórki organizacyjne SOT;
- organizowanie audytów wewnętrznych;
- gromadzenie danych statystycznych do analiz asortymentowych;
- nadzór nad dokumentacją GHP i HCCP; aktualizacja dokumentacji;
- obsługa przetargów.
- wykształcenia wyższego w zakresie technologii żywności, towaroznawstwa, biologii lub pokrewne;
- znajomości zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności (GMP / GHP) i systemem HACCP;
- znajomości prawa żywnościowego oraz przepisów regulujących pracę organów kontroli;
- znajomości pakietu MS Office;
- kreatywności i samodzielności, dobrej organizacji pracy własnej, sumienności i obowiązkowości;
- dyspozycyjności;
- mile widziana znajomość branży mleczarskiej i spożywczej.
- pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się firmie,
- umowę o pracę,
- prywatną opiekę medyczną,
- kartę Multi Sport,
- szkolenia.
