Praca: Kierownik gospodarczy ds. stołówki

Zespół Szkół Muzycznych im. Ignacego Paderewskiego w Białymstoku
Kierownik gospodarczy ds. stołówki
Miejsce pracy: Białystok
Numer: StPr/25/2458
OBOWIĄZKI:
W SZCZEGÓLNOŚCI: OPRACOWYWANIE DEKADOWYCH JADŁOSPISÓW, ZGODNYCH Z USTALONYMI NORMAMI ORAZ PRZESTRZEGANIE ICH PRAWIDŁOWEJ REALIZACJI; OPRACOWYWANIE PLANÓW ZAOPATRZENIA MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO W SUROWCE I PRODUKTY SPOŻYWCZE; KONTROLOWANIE ZGODNOŚCI ORGANIZACJI PRACY W ODNIESIENIU DO PRZEPISÓW SANITARNO-HIGIENICZNYCH, A W ZAKRESIE PRZYRZĄDZANIA POSIŁKÓW ZGODNOŚCI Z ZASADAMI TECHNOLOGII I HIGIENY ŻYWIENIA; NADZÓR NAD PRODUKCJĄ POTRAW ZGODNIE Z WYMOGAMI DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ I DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ ORAZ HACCP,
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie branżowe


Wymagania inne:

ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ ORAZ DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ A ZWŁASZCZA ZASAD HACCPSTAŻ PRACY NA STANOWISKU KIEROWNICZYM GASTRONOMICZNYM ZWIĄZANYM Z ORGANIZOWANIEM ŻYWIENIA ZBIOROWEGO I PRZYGOTOWNIEM JADŁOSPISUsześcioletni staż pracy przy wykształceniu średnim i dwuletni staż pracy przy wykształceniu wyższym

Miejsce pracy:

Białystok


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę w zastępstwie


Wynagrodzenie brutto:

od 7 200 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku